dsdsd

BESPLATNA dostava u Hrvatsku za kupnju iznad 55 €

Splošni uvjeti poslovanja

Spoštovani obiskovalec.

Pred uporabo spletne trgovine, vas vabimo, da pazljivo preberete spodaj navedene Splošne pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. V kolikor se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.obutev-jazbec.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 Cene izdelkov so v evrih (EUR) z DDV.

Uporabnik spletne trgovine www.obutev-jazbec.si postane vsaka fizična ali pravna oseba, ki se registrira kot nov član. Uredništvo spletne trgovine www.obutev-jazbec.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe ter se obvezuje, da bo o spremembah preko e-pošte predhodno na registriran naslov obvestilo vse uporabnike.

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.obutev-jazbec.si so navedene v € (evrih) ter vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Za veljavnost cen so potrebne tudi skladnosti plačila s spodaj navedenimi načini plačila ter pod splošnimi pogoji poslovanja. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Koraki nakupa:

  • izbor artiklov – oddaja naročila,
  • obdelava naročila,
  • dostava.

Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ v dveh delovnih dneh, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in preko e-pošte naročilo potrdi oziroma z razlogom in obrazložitvijo zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.

Dobavni rok

Ponudnik najkasneje v petih delovnih dneh blago zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Elektronsko sporočilo vsebuje izpisek naročila, kjer so navedeni naročeni artikli in skupna cena ter telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnih koli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. Sporočilo vsebuje tudi informacije o politiki vračanja blaga.

V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku dveh (2) ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku dveh ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravljata POŠTA SLOVENIJA in GLS, ki sta naša pogodbena partnerja. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Spletna trgovina www.obutev-jazbec.si ni odgovorna morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po oddaji pošiljke. Dostava se izvrši na vaš naslov, naveden ob prijavi ali naročilu.
POŠTA SLOVENIJA: v primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam dostavljalec pusti sporočilo o prejeti pošiljki, katero lahko v označenem času dvignete na enoti pošte.
GLS: v primeru, da vas ob času dostave ni doma, se lahko s kurirjem dogovorite:
– za ponovno dostavo (po prvem neuspelem poizkusu je ponovni poizkus vročanja brezplačen)
– ali da paket preda v Paketno trgovino ali v Paketomat (za tovrsten način dostave se mora prejemnik paketa strinjati). Za dostavo v Paketno trgovino mora prejemnik paketa krit dodatne stroške, dostava v Paketomat pa je brezplačna.
V primeru, da prejemnika ni na naslovu ter da na navedenem telefonu ni dosegljiv in se naslov dostave nahaja v radiju 3 km od Paketomata, lahko kurir brez privolitve paket pusti v le-temu. V primeru odkupnine jo stranke lahko poravnajo le s kartico.
Stroške dostave v celoti krije www.obutev-jazbec.si in je za Vas brezplačna.

Naročila

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni www.obutev-jazbec.si. Dosegljivi so tako v uporabniškem računu posameznega uporabnika kot tudi v podatkovni bazi spletne trgovine www.obutev-jazbec.si. Naročilo se izvede v slovenskem jeziku.

Možnosti plačila 

PLAČILO PO POVZETJU:

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Pri plačilu ob dostavi Pošta zaračuna provizijo.

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in vpis osebnih podatkov v spletno trgovino www.obutev-jazbec.si je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev. Ponudnik www.obutev-jazbec.si se obvezuje, da bo kakršnekoli podatke, pridobljene preko spletne strani varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.obutev-jazbec.si, vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti

Ponudnik www.obutev-jazbec.si se trudi, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Kljub temu se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).

Vračanje blaga

Po ZVPot (43 čl.) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži s priročniki in vsemi garancijskimi potrdili. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v 15 dneh.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

ČEVLJARSTVO JAZBEC PAVEL D.O.O.

PREDILNIŠKA CESTA 016,

4290 TRŽIČ

Tel:  04 59 20 200
Faks: 04 59 20 202

Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Kranju pod vložno št. 1/07432/00, s sklepom SRG št.: 2007/00405; osnovni kapital: 12.518,78 EUR; matična številka: 1888064